Ferie i Frankrig

Ferie i Frankrig

Oplev magien i Golfen Saint-Tropez med dens sandstrande, små middelalderlandsbyer, provencalske markeder og legendariske byer. De smukkeste landsbyer i Côte d’Azur tilgængelige i bil. Du kan gå til byen Port Grimaud (Lille Venedig) og dens smukke strand. I sæsonen kan du køre med busser til Saint-Tropez eller Sainte Maxime.

Du kan nyde kunst og romantik i hovedstaden, der skinner langs floden Seine. Rejse sydpå efter den romerske civilisation; forkæle dine jet-set fantasier i milde Nice og St-Tropez. Slap af, bogstaveligt talt, nyde livet og Alperne. Nyd den rige infusion af sprog, musik og mytologi i Bretagne. Dette er bare toppen af ​​isbjerget, når det kommer til fransk kultur.

Eiffeltårnet i Paris og det franske nationale flag, eller tricolor, er vigtige symboler på Bastille-dagen. Det franske nationale flag er halvanden gang så højt som det er højt. Det består af tre lodrette bånd med lige bredde blå, hvid og rød. De samme farver vises i bunting og bannere i mange former på Bastille Day. Folk kan også bære tøj eller ansigtsmaling i disse farver.

Omgivet af floden Giscle og i hjertet af vinmarkerne i Grimaud, er Holiday Marina Resort ideelt beliggende halvvejs mellem Sainte-Maxime og Saint-Tropez og kun 900 m fra søbyen Port-Grimaud og dens strande. Dens enestående beliggenhed ved floden giver mulighed for at tilbyde anløbsbro til både op til 10 m lang! Vi tilbyder også udlejning og salg af mobilhomes og campingpladser med individuel sanitær. Vi har en opvarmet swimmingpool, en børneklub, en barrestaurant med animationer samt en Salon & Spa, der tilbyder en bred vifte af behandlinger.

Holiday Marina Resort er ideelt beliggende på Côte d’Azur og kun 900 m fra den smukke strand i Port Grimaud. På grund af sin enestående beliggenhed er det et sted at bo for hele familien. Uanset om dit valg er til en campingplads med privat brusebad eller et luksus mobilhome, kan du drage fordel af kvaliteten af ​​vores infrastruktur. Takket være vores unikke beliggenhed ved floden kan du endda dock din båd og nyde direkte adgang til havet.

Versailles Palace Tidligere hjemsted for Louis XIV. I dag er de forgyldte kongelige lejligheder, den betagende Hall of Mirrors, de intime skabe og den blændende omgivelse af andre værelser til et fint eksempel på kunstnerisk skabelse og en af ​​Frankrigs kendte turistattraktioner.

Louvre Museum Louvre er et stort kunstgalleri, der ligger i et gammelt parisisk palads. Det har en samling på næsten 400.000 kunstgenstande og historiske genstande i dens permenant-samling. Denne samling inkluderer Mona Lisa og Venus De Milo. Eiffeltårnet Bygget til at markere hundredeårsfejringen af ​​den franske revolution og hævder at være det mest besøgte betalte monument i verden. Når du står på toppen af ​​en overskyet dag og ser på skyerne i horisonten. Endnu bedre, når natten fanger dig på Champs de Mars og konstruktionen pludselig starter med glimt med millioner af flerfarvede lys, er du straks klar over, hvorfor Det er langtfra et af de mest populære steder på Jorden. Versailles Palace Tidligere hjemsted for Louis XIV. I dag er de forgyldte kongelige lejligheder, den betagende Hall of Mirrors, de intime skabe og den blændende omgivelse af andre værelser til et fint eksempel på kunstnerisk skabelse og en af ​​Frankrigs kendte turistattraktioner. Chamonix-dalen, baggrundsbillede af visionen om Mt Blanc, er Chamonix-dalen et paradis året rundt, ikke kun for sportsentusiaster, men for enhver, der bare elsker stille skønhed. Elevatorer transporterer besøgende ind i hjertet af de massive, utallige stier, der er uovervindelig skønhed, bjergtorrents udfordrer spær og hyggelige hoteller varme op frosne lemmer. Uforglemmelig sjov garanteret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *