Danmarks bedste zoologiske have

Danmarks bedste zoologiske have

Danmark har nogle af de bedste zoologiske haver i verden

Danmark har en række forskellige zoologiske haver

Danmark har mange zoologiske haver, dyreparker og områder dedikeret til beskyttelse af vilde dyr. De er ideelle destinationer for familier og dyreelskere.

Her er nogle af de mest populære:

Aalborg Zoo.

En af de største og mest besøgte zoologiske haver i landet, Aalborg Zoo er en 8 hektar stor zoologisk have beliggende i Aalborg i Nordjylland. Den zoologiske have åbnede i 1935 og har et kæleområde for børn og udstiller truede arter såsom isbjørne.

Der er også en stor afrikansk savanne, beboet af vilde dyr som hvide næsehorn, pygmæ flodheste og giraffer.

København Zoo.

Denne 11 hektar store park i Frederiksberg er Danmarks ældste park, der åbnede i det 19. århundrede. Det er også en af de mest populære attraktioner, med et gennemsnit på omkring 1 million besøgende om året. Zoo huser mere end 3.000 dyr fra cirka 264 forskellige arter.

Nogle af de mere eksotiske arter at finde er røde pandaer, capybaraer, ringhalelemurer, okapier og tasmanske djævle.

Zoo og Safari Ebeltoft.

I denne store safaripark på Djursland kan du se vilde og truede dyr fra fem forskellige kontinenter. Zoo er hjemsted for mere end 800 dyr af mere end 100 forskellige arter, herunder geparder, sorte bjørne, bisoner og lemurer. Giffs Bibliotek Zoo.

Beliggende midt på den jyske halvø er Løveparken en dyrepark, hvor gæster kan køre i deres egen bil ind i zoologisk have og se dyr på tæt hold. Selvom den oprindeligt kun var en løveudstilling, har zoologisk have tilføjet andre dyr såsom elefanter, hvide næsehorn, gorillaer og chimpanser. I dag er det hjemsted for mere end 1.000 dyr fra omkring 80 forskellige arter.

Knudsenborg Vildtpark.

Denne 500 hektar store safaripark er den største i Nordeuropa. Ud over mere end 1.200 dyr er det også hjemsted for botaniske haver og et familieresort. Der er også store indhegninger, hvor besøgende kan køre rundt eller tage en safaribus.

Kom helt tæt på dyrelivet i naturskønne omgivelser og føl, at du er på et sandt tropisk eventyr. Danmarks zoologiske haver byder på oplevelser i verdensklasse, hvor du kan stå ansigt til ansigt med eksotiske dyr fra hele verden året rundt. Vi har masser af plads til at lege, både inde og ude.

Danmark har en række dyrearter i sine zoologiske haver

Mange af de Danske Zoo er sammen med forskellige organisationer og andre zoologiske haver rundt om i verden aktivt involveret i forskellige internationale projekter om beskyttelse af truede arter, naturbeskyttelse, bæredygtighed, videnoverførsel og forskning.

Danmarks bedste zoologiske have

Læs om Stockholm på ferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *